wmp problem - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 05-08-2003, 06:03 PM Thread Starter
Golf anyone?
 
dan962000's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Pullin' wool, one sheep at a time.
Posts: 3,593
wmp problem

I keep getting an error on my wmp saying "cannot get the audio stream, not audio hardware detected" I think this means that there are no speakers or headphones detected. Is that right or not? If not, whats the deal? I hate watching vids with no sound!!

Thanks
dan962000 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 05-08-2003, 06:37 PM
Time Served
 
Join Date: May 2002
Location: Denton
Posts: 771
I think that would mean it can't see your sound card. Reload drivers...that will be 500.00 please drive through

90 Coupe
Turbocharged 308
04 Tacoma
01 WS6 (sold)
n2ocoupe is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 05-09-2003, 02:07 PM Thread Starter
Golf anyone?
 
dan962000's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Pullin' wool, one sheep at a time.
Posts: 3,593
Quote:
Originally posted by n2ocoupe
I think that would mean it can't see your sound card. Reload drivers...that will be 500.00 please drive through
How do I do that?
dan962000 is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 05-10-2003, 12:50 PM
You lookin' at mah EYE?!
 
DarkWolf's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Portland, OR
Posts: 8,316
What sound card and what os?

Probably the easiest way, once you've determined the sound card, go to the manufacturer's website, and download the latest drivers for your OS. Then, open up your device manager (Win9x: Right Click My Computer > Properties > Device Manager Tab. Win2k/XP: Right Click My Computer > Properties > Hardware Tab > Device Manager Button), find your soundcard under "Audio / Video And Game Devices", and right click remove (Win9x) or uninstall (2k/XP). Then install the drivers you downloaded, follow the onscreen prompts, reboot if necissary, and that should do it.

In anycase, the manufacturer's website should have detailed instructions on how to do this.

DarkWolf
Graphic Design / Photography / Web Design
DarkWolf is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 05-10-2003, 03:16 PM Thread Starter
Golf anyone?
 
dan962000's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Pullin' wool, one sheep at a time.
Posts: 3,593
I have no way of knowing that. I only have access at work. We have Novell sign-ons and I never remember what if it's windows whatever. I was just hoping maybe it was something easy that I could fix. Oh well, looks like no sound for me. What sucks is it was working before the IS rejects messed with it!!!!

No offense to any IS people just the ones here aren't to bright and never get anything done .
dan962000 is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 05-11-2003, 03:36 AM
You lookin' at mah EYE?!
 
DarkWolf's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Portland, OR
Posts: 8,316
DOH! Yeah, if it's a work computer, you're SOL, unless you just have an uncannily cool IT department.

DarkWolf
Graphic Design / Photography / Web Design
DarkWolf is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome