What does this stupid error message mean? - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 04-17-2003, 10:26 PM Thread Starter
How you doin'
 
STANGGT40's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: 8 Rib > 6 Rib
Posts: 28,254
Angry What does this stupid error message mean?

i was using another program that installed a newer version of internet explorer on my computer....and right after i fixed another problem, too. anyway, i went to "Add/Remove Programs", and selected to use the previous version, but it didn't fix the problem.

here it is...

everytime i click a link, this pops up...

BHO

Run-Time error '91'.
object variable or With block variable not set



does anyone know how i can fix this?

brad
STANGGT40 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 04-18-2003, 01:35 AM
You lookin' at mah EYE?!
 
DarkWolf's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Portland, OR
Posts: 8,316
BHO? What program did you install? Or what programs do you have that have the initials "BHO"? That doesn't sound like an IE problem ... when IE crashes, it has either Internet Explorer, or iexplore.exe somewhere in the error message.

DarkWolf
Graphic Design / Photography / Web Design
DarkWolf is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 04-18-2003, 07:10 AM
Warden
 
Join Date: Mar 2000
Location: McKinney, TX
Posts: 3,174
I did a quich search, is this maybe what you have installed with IE?

http://www.definitivesolutions.com/bhodemon.htm
chris is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 04-18-2003, 10:09 AM Thread Starter
How you doin'
 
STANGGT40's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: 8 Rib > 6 Rib
Posts: 28,254
chris, that's probably what it is.

i was loading "Turbo Tax", and i was clicking "yes", "ok", etc...just to get it to load because i didn't have time to read everything. well, right after i clicked "ok", it hit me that it said that it was installing a new version of internet explorer, but it was too late. directly after that, i started getting the "BHO" error all of the time, so i did what i did last time, which was go to "Add Remove Programs", and revert back to the previous internet explorer. (thanks chris, for teaching me that.) ...but it's still giving me the error. i guess that it installed that program that chris is talking about as well. i wish that they would stop packaging other crappy programs with the programs that i pay for!
STANGGT40 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 04-18-2003, 10:20 PM Thread Starter
How you doin'
 
STANGGT40's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: 8 Rib > 6 Rib
Posts: 28,254
Thumbs up

chris, i downloaded that BHODemon 1.0, ran it, turned off a BHO that was found, and it fixed it!
STANGGT40 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome