Office Pro 07 License problem - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 12-08-2009, 03:38 PM Thread Starter
Professional Driver
 
Join Date: Mar 2006
Location: Closed Course
Posts: 6,665
Office Pro 07 License problem

I have a MS office pro 07 license that was handed out at a seminar I went to a while back. When leaving the class, some of the others and I looked over our license keys that were given to us - they were all the same #. So I had assumed that this key had a high# of uses available for install.

I installed it on my old Dell and it worked like it should. Since that computer crashed, I installed it on my office PC. It wouldn't accept the license, but was functioning. Every time it opened it would ask you to register, but you could click cancel and work as normal. I've been doing this for ~3 weeks.

About 2 hours ago it stopped allowing me to create new e-mail messages, word documents, etc... All the affected features are just grayed out. All indications are that it is due to the software not being activated. I tried their telephone activation and it won't activate without talking to somebody, but then it tells you that there is nobody available. It doesn't list a better time to call or office hours, just "there is nobody available...click".

Anybody have any suggestions on how to get a legit copy released for install on a different PC??


Thanks in advance.
71chevellejohn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 12-08-2009, 04:15 PM
Cummins > Powerstroke
 
8mpg's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: id rather be cummin than strokin
Posts: 19,068
you are going to have to call them...

2006 Dodge Ram Megacab Cummins
1969 Mustang Coupe
1969 Mustang Mach1
1969 Chevy C10
1966 Mustang Coupe
8mpg is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 12-11-2009, 11:34 AM Thread Starter
Professional Driver
 
Join Date: Mar 2006
Location: Closed Course
Posts: 6,665
Well, I am shocked - I had a chance to call New Delhi and speak with a Microsoft Rep and he had me reactivated in about 5 minutes.

I'm not use to corporate tech support being good for anything.
71chevellejohn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome