Pc gurus help!! - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 10 (permalink) Old 08-15-2008, 09:47 PM Thread Starter
Something clever
 
ma67cpe's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: in the house
Posts: 4,019
Pc gurus help!!

This is what I have done so far. All of it

https://www.dfwstangs.net/forums/showthread.php?t=368277

The attached images are what Im getting now






ma67cpe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 (permalink) Old 08-15-2008, 10:29 PM
Rockin' da fumanchu
 
Join Date: Nov 2005
Location: On the straight and narrow,stumbling at best, only by Gods grace.
Posts: 7,224
Mike, you might try linking this thread over here to get some additional help.





Listen to my buddy, Jeff Bolton, from 6-9 AM Mon-Fri.

Obamanomics = Trickle Up Poverty

Think you need to format/reinstall your OS(XP), read this first.
Tx Redneck is offline  
post #3 of 10 (permalink) Old 08-15-2008, 10:40 PM
Googlist-Wikipedian
 
Hunt4m3x's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: de_aztec
Posts: 4,814
Sounds like them assholes gave you bad advice!


run scandisk agian.

2005 Infiniti G35 Sedan Ivory Pearl Premium

2006 Infiniti FX45 Liquid Platinum

2010 Polaris Ranger RZR S Orange Madness







Ban count: 2
Hunt4m3x is offline  
 
post #4 of 10 (permalink) Old 08-15-2008, 10:43 PM Thread Starter
Something clever
 
ma67cpe's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: in the house
Posts: 4,019
I ran scan disk again and nothing. Then I changed my system boot up files and seemed to work I just need to reboot now

ma67cpe is offline  
post #5 of 10 (permalink) Old 08-16-2008, 12:19 PM
Googlist-Wikipedian
 
Hunt4m3x's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: de_aztec
Posts: 4,814
changed your system boot files?

2005 Infiniti G35 Sedan Ivory Pearl Premium

2006 Infiniti FX45 Liquid Platinum

2010 Polaris Ranger RZR S Orange Madness







Ban count: 2
Hunt4m3x is offline  
post #6 of 10 (permalink) Old 08-16-2008, 02:08 PM Thread Starter
Something clever
 
ma67cpe's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: in the house
Posts: 4,019
Quote:
Originally Posted by Hunt4m3x
changed your system boot files?

Yeah went to the start menu and clicked run, then I typed in msconfig.exe to change the what comes on during a start up

ma67cpe is offline  
post #7 of 10 (permalink) Old 08-16-2008, 02:12 PM
Rockin' da fumanchu
 
Join Date: Nov 2005
Location: On the straight and narrow,stumbling at best, only by Gods grace.
Posts: 7,224
I've always heard NOT to use msconfig but use services.msc instead.





Listen to my buddy, Jeff Bolton, from 6-9 AM Mon-Fri.

Obamanomics = Trickle Up Poverty

Think you need to format/reinstall your OS(XP), read this first.
Tx Redneck is offline  
post #8 of 10 (permalink) Old 08-16-2008, 06:24 PM
Googlist-Wikipedian
 
Hunt4m3x's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: de_aztec
Posts: 4,814
Quote:
Originally Posted by ma67cpe
Yeah went to the start menu and clicked run, then I typed in msconfig.exe to change the what comes on during a start up

ah I follow you now. You had spy ware and shit installed and when you removed it, it didn't remove the start entries.

stop looking up porn.

2005 Infiniti G35 Sedan Ivory Pearl Premium

2006 Infiniti FX45 Liquid Platinum

2010 Polaris Ranger RZR S Orange Madness







Ban count: 2
Hunt4m3x is offline  
post #9 of 10 (permalink) Old 08-17-2008, 10:53 AM Thread Starter
Something clever
 
ma67cpe's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: in the house
Posts: 4,019
Quote:
Originally Posted by Hunt4m3x
ah I follow you now. You had spy ware and shit installed and when you removed it, it didn't remove the start entries.

stop looking up porn.


Sounds like I got it from my girl being on myspace

https://www.dfwstangs.net/forums/showthread.php?t=368724

thanks for all your help guys

ma67cpe is offline  
post #10 of 10 (permalink) Old 08-17-2008, 10:53 AM Thread Starter
Something clever
 
ma67cpe's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: in the house
Posts: 4,019
Quote:
Originally Posted by Tx Redneck
I've always heard NOT to use msconfig but use services.msc instead.

Ill try that

ma67cpe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome