xbox 360 problem - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 12-06-2007, 11:39 AM Thread Starter
emg
Time Served
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 940
xbox 360 problem

im getting sound but no picture. i changed AV cables and tryed differnt tv's. i called and microsoft doesnt cover this, only the red lights thing. i looked on line and someone said i could try opening up the xbox and blowing the inside with a blow dryer. how do you open it?
emg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 12-06-2007, 11:47 AM
Lifer
 
wesman's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Cedar Hill,Tx
Posts: 2,142
Quote:
Originally Posted by emg
im getting sound but no picture. i changed AV cables and tryed differnt tv's. i called and microsoft doesnt cover this, only the red lights thing. i looked on line and someone said i could try opening up the xbox and blowing the inside with a blow dryer. how do you open it?

lol...open that thing up and you can be sure Microsoft wont be fixing it.

--wes
wesman is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 12-06-2007, 11:54 AM Thread Starter
emg
Time Served
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 940
yeah, so i just took a blow dryer and blew around the openings in it worked
emg is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 12-06-2007, 02:04 PM
Time Served
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 236
check the connection that goes to the 360 and there should be a switch that says HDTV and then whatever the other selection is and make sure it is set accordingly, and reset your 360
jewrrick is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 12-06-2007, 09:30 PM
Time Served
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 403
Have HDMI connection? Try that.
I3oostedCubes is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 12-06-2007, 10:24 PM
Googlist-Wikipedian
 
Hunt4m3x's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: de_aztec
Posts: 4,814
Quote:
Originally Posted by wesman
lol...open that thing up and you can be sure Microsoft wont be fixing it.

--wes

Thats a lie.

I modded my friends, he got the three rings of death. I opened it completely up, took off all therm paste and put new paste, worked for two days, then death. Just received a complete new one last week.

2005 Infiniti G35 Sedan Ivory Pearl Premium

2006 Infiniti FX45 Liquid Platinum

2010 Polaris Ranger RZR S Orange Madness







Ban count: 2
Hunt4m3x is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome