Virus I Think.. - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-29-2007, 08:20 PM Thread Starter
Time Served
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 166
Virus I Think..

my wife turned on the pc today. and all of a sudden my mouse and keyboard would not work at all. loaded in safe mode, and i guess the drivers got uninstalled some how. it reinstalled them on its own,(found new hardware). worked in safe mode after install. restarted in normal mode and it did it again, no mouse or keyboard. dont know what else it could of been. i did install msn live messenger 2 days ago. dont know if i got it from there some how. dont open any mail if i dont know who its from. fresh install of windows and all is well again. lost some pics of family but nothing else important, that goodness for backing stuff up on disc.
T-BONE-92 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome