Hard Drive Problem......... - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 08-13-2006, 08:42 PM Thread Starter
Lifer
 
Join Date: Oct 2003
Location: Southlake, TX
Posts: 1,249
Hard Drive Problem.........

Well, Someone spilled beer on my computer. I guess it mainly got on the GF card. They said the comp went ape shit and thay turned it off and started whiping all off it down. They turned it back on amediatly after like fucking dumb asses.

Its my computer and when I found out, I took the whole damn thing apart and started to clean each piece. This was shortly after it happend. Started replacing part with other comps seeing what was fucked and not. The part that got the most of it the GF was fine. RAM is fine along with the Processor.

I checked it all in diff computers. Im assuming the AGP slot on the MB is fried though do to I have tested it with several and I dont seem to get a pic.

Well wasnt really thinking about the hard drive since it is pretty inclosed. There were a couple drops on the top of it. But nothing that would cause anything I would think. Not near any circuits. I cleaned it and have been trying to get it booted up in other comps all day long.

I can get it all the way to the Win start up screen. When ever I do Safe mode, start to the registry and then restart.

Put in the Win CD to repair. Basicly give me an maintnance problem with the HD.

Put in the Floppy Disk for an HD and Sometimes it will find it and then when I try to run a test it says it isnt there.

Ive tried everything I know.

I need some stuff off this HD. Is there anyone on here that can get into it for me or help me out.

Its a WD250 SATA


93 Mustang: Stock w/Vortech S-Trim
I drive a car that looks fast but seems to be slow...
But traction would help
Baller is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 08-13-2006, 08:47 PM Thread Starter
Lifer
 
Join Date: Oct 2003
Location: Southlake, TX
Posts: 1,249
BY the way it was a partitioned HD. Everything I need that was Important to me was in a single Partition.


93 Mustang: Stock w/Vortech S-Trim
I drive a car that looks fast but seems to be slow...
But traction would help
Baller is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 08-13-2006, 11:28 PM
El Camino
 
Stang2be's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: in front of the keyboard
Posts: 3,432
Put the drive in a good working machine and copy off that critial data asap.

I'd try to help out but I'm up in Plano/McKinney.

If it helps I've written a chapter for a book and my chapter was on data recovery

2007 Taurus SEL - daily driver
1974 El Camino SS - 400sb

Quote:
Originally Posted by purrrfectstang
Umm.. what is the ID-10T settings?
Stang2be is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 08-14-2006, 08:40 AM
Googlist-Wikipedian
 
Hunt4m3x's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: de_aztec
Posts: 4,814
Bad cables?

2005 Infiniti G35 Sedan Ivory Pearl Premium

2006 Infiniti FX45 Liquid Platinum

2010 Polaris Ranger RZR S Orange Madness







Ban count: 2
Hunt4m3x is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome