computer issues - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old 05-27-2006, 08:10 AM Thread Starter
Lifer
 
kobuzz's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: My own personal hell
Posts: 1,355
computer issues

I have a AMD Athlon XP that I had a bunch of trouble with. It kept erroing out to where you couldn't do anything on it. I was told that Windows ME had issue with compatability. So I loaded 98 se on it. No more errors. The only thing is I can't seem to get my wireless usb loaded. It says that the device is working properly but I can't connect. I loaded the software for it but it won't show any signal. I have gone and gotten some update from amd website but I am not sure exactly what I need. I can't get online to get anything. Does anyone have any solutions.
kobuzz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 05-27-2006, 08:34 AM
Lifer
 
line-em-up's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Somewhere south of here.
Posts: 5,810
Get XP

.
line-em-up is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 05-27-2006, 08:44 AM Thread Starter
Lifer
 
kobuzz's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: My own personal hell
Posts: 1,355
I don't have XP and can't get it right now. I am waiting on a copy of 2000 that is suppose to be in the mail.
kobuzz is offline  
 
post #4 of 9 (permalink) Old 05-27-2006, 08:59 AM
¯\(º_o)/¯
 
AbecX's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Las Colinas
Posts: 25,373
You're using 8 year old software, you're going to have a hard ass time getting anything to work that wasnt even out when the OS was created. Good luck is the best advice I can give.

AbecX is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 05-27-2006, 09:06 AM Thread Starter
Lifer
 
kobuzz's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: My own personal hell
Posts: 1,355
The adapter works fine on my other computer with me so I figured this one would do fine too.
kobuzz is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 05-27-2006, 09:08 AM
El Camino
 
Stang2be's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: in front of the keyboard
Posts: 3,432
I 2nd the move to XP. MS has pretty well retired all those. Later this year they are ending updates for XP SP1 even. With Vista around the corner they are leading everyone to XP SP2.

2007 Taurus SEL - daily driver
1974 El Camino SS - 400sb

Quote:
Originally Posted by purrrfectstang
Umm.. what is the ID-10T settings?
Stang2be is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 05-27-2006, 09:15 AM
duh...duh....duh
 
ceyko's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ES BEER
Posts: 9,543
Everyone knows that 98 sucked. Put 95 on there or 3.1 and be done with it.

My '03 Sold.
ceyko is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 05-27-2006, 09:39 AM
BP
Keep your unicorns
 
BP's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: At the Dexter Lake Club
Posts: 12,422
Quote:
Originally Posted by ceyko
Everyone knows that 98 sucked. Put 95 on there or 3.1 and be done with it.
Not sure that would fix his USB problems

Buell 1125R
Raptor 700R
No fast cars though
BP is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 05-27-2006, 02:18 PM
El Camino
 
Stang2be's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: in front of the keyboard
Posts: 3,432
Ubuntu?

2007 Taurus SEL - daily driver
1974 El Camino SS - 400sb

Quote:
Originally Posted by purrrfectstang
Umm.. what is the ID-10T settings?
Stang2be is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome