still having problems (x-box live) - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 03-19-2006, 08:42 PM Thread Starter
PVC Racing
 
musclestang89's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: DFW
Posts: 9,779
still having problems (x-box live)

well I started this thread about a month ago https://www.dfwstangs.net/forums/showthread.php?t=281050, and I thought I was going to get it fixed with adding more ip address like Hookem said.

I called them and had it added. But the tech guy said that prolly will not fix my problem. He said I need a hud or hub or whatever it is. what is happening I'm losing my IP address while playing x-box live. sometime it works fine and have no problems for a good day or 2. But then sometimes it mess up all the time.

any suggestions? and what it the hell was the tech guy talking about that I need?

"Less talkie talkie more ping pong"
musclestang89 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 03-19-2006, 09:17 PM
Ide fuck her in the ass..
 
Da Prez's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: CrooKed I muthafucker!
Posts: 42,924
dam bro still having problems, that sucks...i hate when my xbox live gives me problems...wish i knew what the hell that tech guy is talking about, but i dont have a clue...hope you get it all fixed up...




WTB: At&T phone... pm me what ya got...

Best Car Insurance | Auto Protection Today | FREE Trade-In Quote
Da Prez is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 03-19-2006, 09:22 PM Thread Starter
PVC Racing
 
musclestang89's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: DFW
Posts: 9,779
Quote:
Originally Posted by Da Prez
dam bro still having problems, that sucks...i hate when my xbox live gives me problems...wish i knew what the hell that tech guy is talking about, but i dont have a clue...hope you get it all fixed up...


lol I never know what the hell they are talking about either . Its not a real big problem, it just gets annoying. I never have any problems getting on the net (thank god). Or I would be pissed off and calling them every other sec. Once the problem happens I usally just disconnect the router for a couple of mins and plug it back in. Then it works again.

"Less talkie talkie more ping pong"
musclestang89 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome