USB help - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 07-16-2005, 02:07 PM Thread Starter
Lifer
 
bard's Avatar
 
Join Date: Aug 2000
Location: Prosper
Posts: 4,668
USB help

Any ideas why I can't get my usb ports to work? I've uninstalled multiple times in device mgr and then let it rediscover them. I've tried disabling and re-enabling in the bios. There is a setting below the enable usb in the bios called usb legacy drivers. I've tried all three options, enable, disable and auto. No dice. Its a MSI 915G-combo board with four usb on the direct mobo. Device mgr sees the ports but windows doesn't acknowledge that you plug anything in. The camera I'm trying to plug in works fine on my laptop so its definately on the computer side.
bard is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-18-2005, 04:00 PM
Time Served
 
Join Date: Apr 2005
Location: Longview, TX
Posts: 554
Make sure they're hooked on on the mobo
Snake007 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome