bad vid card or stupid windows sp2? - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 05-05-2005, 11:16 PM Thread Starter
Timmay
 
Tiny Tim's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 4,898
bad vid card or stupid windows sp2?

i have updated all of my drivers, including bios. only happens on certain fps games such as doom3 and halo. any ideas??
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screenshit.JPG
Views:	41
Size:	34.2 KB
ID:	37903  
Tiny Tim is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 05-06-2005, 07:01 AM
\(_o)/
 
AbecX's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Las Colinas
Posts: 25,373
More info, what video card, pc specs, was it doing this before. Make sure and reinstalled directx.

AbecX is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 05-06-2005, 07:31 AM
fuckcanada
 
Roliath's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: fuckcanada
Posts: 5,325
when you say update, did you just install them over the previous ones?
You need to run a driver cleaning program before you update Video Card Drivers.
Driver Cleaner 3 Pro, is probably the best program for that imo.
Also Chipset Drivers, I believe you can install over the previous ones.

What are your specs?
What video card?
What drivers?
Aren't Doom3 and Halo2 opengl games?

Roliath is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 05-06-2005, 09:05 AM Thread Starter
Timmay
 
Tiny Tim's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 4,898
Sorry should have posted specs. ATI 9800 pro. 2800+ amd. wxpsp2. directx9.0c latest ATI drivers from their website. in pacific assult the guys heads shoot all the way across the screen.. hard to explain. has happened b4 but a bios update fixed the problem.
Tiny Tim is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 05-06-2005, 06:36 PM
You lookin' at mah EYE?!
 
DarkWolf's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Portland, OR
Posts: 8,316
I think the new ati drivers might be bunk. Any time the multimedia center for my aiw 9600 tries to launch either tv or fm to start recording, it reboots the computer.

Didn't do that with the earlier drivers/software, which I'll be going back to soon enough.

DarkWolf
Graphic Design / Photography / Web Design
DarkWolf is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome