Need New Router - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old 02-16-2005, 04:15 PM Thread Starter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 259
Need New Router

What is everyone else using? I HATE my linksys pile of shit, it drops my connection at least twice a day and then I only find out when im trying to connect remotly from work. I will never buy another linksys product again. Any suggestions?
black96gtstick is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 02-16-2005, 10:12 PM
El Camino
 
Stang2be's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: in front of the keyboard
Posts: 3,432
what router? have you tried updating firmware? Is it the modem or the router resetting?

I've got an linksys befsr41 from 98-99 that still works great and I've been using it constantly since then.

2007 Taurus SEL - daily driver
1974 El Camino SS - 400sb

Quote:
Originally Posted by purrrfectstang
Umm.. what is the ID-10T settings?
Stang2be is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 02-16-2005, 11:11 PM
I'm Yer Huckleberry
 
FastFord19's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Lake Dallas
Posts: 3,773
i've got a linksys befsr11, and i'll sell my wirless router and adapter that i cant get to work too.

2008 GMC Sierra 1500
2008 Yamaha Grizzly 700
2009 HD Street Glide
FastFord19 is offline  
 
post #4 of 9 (permalink) Old 02-17-2005, 05:48 AM Thread Starter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 259
Its a befsx41 with an older version firmware because the update wont work either. Its like the router resets because its the only thing on my network that wont respond to a ping. I would use my befw11s4 wireless router but it doesnt have a firewall.
black96gtstick is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 02-17-2005, 08:31 AM
Time Served
 
Join Date: Nov 2003
Location: sherman tx
Posts: 735
i finally destroyed my befsr41 i got a netgear works great its and RP614v.3 not bad priced at newegg.com

2006 F-150 Super Crew / 2008 Crown Victoria
GodsLs1 is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 02-18-2005, 12:01 AM
Time Served
 
Join Date: Jan 2005
Location: Dallas,Tx
Posts: 429
I have a D-Link DI-604, and havent had any problems.
capngizmo is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 02-18-2005, 01:00 AM
I'm Yer Huckleberry
 
FastFord19's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Lake Dallas
Posts: 3,773
Quote:
Originally Posted by capngizmo
I have a D-Link DI-604, and havent had any problems.
i also have that router, works great

2008 GMC Sierra 1500
2008 Yamaha Grizzly 700
2009 HD Street Glide
FastFord19 is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 02-18-2005, 01:08 AM Thread Starter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 259
I might check out that D-Link, does it allow port forwarding?
black96gtstick is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 02-18-2005, 01:10 AM
I'm Yer Huckleberry
 
FastFord19's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Lake Dallas
Posts: 3,773
yes

2008 GMC Sierra 1500
2008 Yamaha Grizzly 700
2009 HD Street Glide
FastFord19 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome