Wtf I Cant Burn Cd's - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 12-04-2004, 06:38 AM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 1,226
Wtf I Cant Burn Cd's

ok its really F**kin pissing me off, i have never ran into this issue. Ok i start up nero 5.5.9.0. , and im trying to burn a data disc to hold more mp3 songs so i can play in my vehicle. Well the problem is after i set up all my songs and shit, i go to file->write cd. then a box pops up saying burn, thats it i cant choose my write speed and another option, i left it on burn(the only option i can choose) then hit next and then a nother box pops up saying save as nrg file or as iso. and then it just burns it to the hd, why the F**k is it not just burning all my songs TO the cd.
i have changed cd's numerous of times and i even tried burning after i save the file and it doesnt even go to the cd or nothing. just to my HD. why is it doing this?
can someone help me figure this one out.
Richie064 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #3 of 5 (permalink) Old 12-04-2004, 11:09 AM
Married Man on 14Feb2010
 
TexasDevilDog's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Fort Worth, Texas (North Side)
Posts: 14,140
If it worked fine before, have you played a copy protected CD in your CD player with the autorun turned on?
TexasDevilDog is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 12-04-2004, 12:14 PM
You lookin' at mah EYE?!
 
DarkWolf's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Portland, OR
Posts: 8,316
Also make sure the drive selection isn't on Image Recorder:


This is Nero 6 so it's probably different in 5. But you should be able to choose which recorder to use still.

DarkWolf
Graphic Design / Photography / Web Design
DarkWolf is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 12-04-2004, 06:42 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 1,226
yeah i know i tried to see if i can change my drive selection but it wasnt showing, but after many hours of fkn abusing nero and all the settings i did something and it detected my cd rom and i got it working thanks guy for your input though. really appreciate it!
Richie064 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome