More virus/adware bullshit - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 11-10-2004, 05:14 PM Thread Starter
Sports weenie @ full attn
 
ZYouL8R's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Laughlin AFB
Posts: 5,638
More virus/adware bullshit

Well my computer nightmare lives.

Preface: Went to website, gave me all this BS about some virus being on my computer and to run antivirus, but it looked like a pop up so I didn't (still don't know if it was or not). Anyway, ever since then I've had massive popups, slow system, websites nothing running right, etc. So I download SpyBot, SpySweeper, and Panda Antivirus. I've ran all of them probably 5 times a piece, each time it picks up new shit.

So now I recently ran all 3 back to back and turned off system restore hoping they wouldn't come back, and it deleted 10 things or so, but I STILL have popups when I go to a few sites, and some of the words are hyperlinked (like on webpages, forums, etc) that say "more info" when I mouse over them.

So what can I do, besides reformatting everything, to get this junk off my desktop for good?

ZYouL8R is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 11-11-2004, 06:30 AM
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 1,853
download Zone Alarm Security Suite. All you are doing now is cleaning the embedded software once it manifests its self. You need to get at the root of the problem.

www.zonelabs.com download the trail version then go to www.freeserials.com and get the free key to enter later if you want the software for free.

the zone alarm SS comes with free anti virus as well. i use it and Mozilla Firefox as my browser and have yet to have a single pop up/virus/any problems what so ever in over a year.

hope this helps
11B2V_Mike is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 11-11-2004, 06:38 AM
Huh?
 
Join Date: Sep 2001
Location: Fort Worth
Posts: 176
Did you run the definition updates for spysweeper and spybot? If u didn't, then your system is not completely clean of spyware because the definition files are at least a few months old. I would also try Adaware, make sure and run the updates as well on it.
stangfreak is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome