I can't get XP to read my new hard drive (Slave) - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old 10-16-2004, 02:20 PM Thread Starter
11-05-09
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Oh- sai- rus.
Posts: 21,428
I can't get XP to read my new hard drive (Slave)

Can I get some help here? It shows the drive under the device manager, and that it's working correctly. But when I go to my computer, it does not show the drive. Its a 200gb Seagate I bought from CompUSA.

TIA!


BTW: I'm on AIM at SilverOH3SVT
Osiris is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 10-16-2004, 05:56 PM
¯\(º_o)/¯
 
AbecX's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Las Colinas
Posts: 25,373
Start > Settings > Control Panel > Administrative Tools > Computer Management

Drill Down Storage, then click on Disk Managmet
AbecX is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 10-16-2004, 06:03 PM Thread Starter
11-05-09
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Oh- sai- rus.
Posts: 21,428
Quote:
Originally Posted by AbecX
Start > Settings > Control Panel > Administrative Tools > Computer Management

Drill Down Storage, then click on Disk Managmet

Your brother helped me out. We got it. Thanks !
Don't ask what it was, either.
Osiris is offline  
 
post #4 of 9 (permalink) Old 10-16-2004, 08:54 PM
¯\(º_o)/¯
 
AbecX's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Las Colinas
Posts: 25,373
Thumbs up

What was it?
AbecX is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 10-16-2004, 08:57 PM Thread Starter
11-05-09
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Oh- sai- rus.
Posts: 21,428
Thumbs down

Quote:
Originally Posted by AbecX
What was it?

Not tellin' It was something stupid tho. Really stupid.
Osiris is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 10-16-2004, 11:17 PM
I might, im drunk.......
 
Skidonenko's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: .
Posts: 4,116
wasnt formatted?

Josh
Skidonenko is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 10-16-2004, 11:23 PM
Lifer
 
ThreeFingerPete's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 14,894
i would have thought it was jumpers or a slightly unplugged IDE cable personally.

but with the jumpers set incorrectly, it normally won't display the drive anywhere.

ThreeFingerPete is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 10-17-2004, 12:15 AM
Googlist-Wikipedian
 
Hunt4m3x's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: de_aztec
Posts: 4,814
I believe it wasn't formatted.


2005 Infiniti G35 Sedan Ivory Pearl Premium

2006 Infiniti FX45 Liquid Platinum

2010 Polaris Ranger RZR S Orange Madness







Ban count: 2
Hunt4m3x is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 10-17-2004, 01:08 AM Thread Starter
11-05-09
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Oh- sai- rus.
Posts: 21,428
Thumbs down

Quote:
Originally Posted by Hunt4m3x
I believe it wasn't formatted.


Bastage.
Osiris is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome