Switched laptop to xp, and now sound isnt working. - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 10-05-2004, 01:56 PM Thread Starter
DERP DERP DERP
 
90GT50's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Close one eye, step to the side.
Posts: 36,645
Question Switched laptop to xp, and now sound isnt working.

I switched from ME to XP, and now my sound isnt working, any idea where I could go to get the drivers for my laptop, ar any other way to fix this?

its an ibm thinkpad600.

90GT50 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 10-05-2004, 02:00 PM
Moved to dfw mustangs.net
 
lowthreeohz's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Hurst-Useless-Bedford area
Posts: 20,572
IBM's site will have the drivers.

Check on micrsoft's site to see if your sound card is on the HCL.
lowthreeohz is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 10-07-2004, 10:50 AM
350z
 
Ktulu's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: NFW
Posts: 1,657
dummy

tacos?
Ktulu is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome