Boot problems, need help - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 10-05-2004, 12:47 PM Thread Starter
Rolling with the homies
 
evil jose's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Oak Cliff... that's my hood...
Posts: 43,271
Boot problems, need help

Friend of mines computer will not boot up. I plugged it into my monitor and it doesn't boot up either. Monitor doesn't power on, I do not even hear it POST up. the Power Supply and CPU fan come on and there MB has a light that came on.

Any ideas what to check? I tried removing the RAM and still nothing and still no POST. Figured if it was a dead HD it would at least POST and say no OS detected. I'm going to try removing all cards, HD, and the CD-RW and see what it does but I thought I'd ask for any other input before I tackle this tonight.




2008 Lincoln MKZ
1995 Mustang GT Convertible
2002 F-150 SuperCrew


1995 Ford Taurus SHO
2003 Yamaha R6

evil jose is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 10-05-2004, 01:30 PM
El Camino
 
Stang2be's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: in front of the keyboard
Posts: 3,432
Will it at least give you error beeps if you try and boot without either ram, video, or cpu?

If its not at least giving your errors then the board might be the source of the problems. If possible try his video, ram, and cpu in another board.

Good luck.

2007 Taurus SEL - daily driver
1974 El Camino SS - 400sb

Quote:
Originally Posted by purrrfectstang
Umm.. what is the ID-10T settings?
Stang2be is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 10-05-2004, 06:25 PM Thread Starter
Rolling with the homies
 
evil jose's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Oak Cliff... that's my hood...
Posts: 43,271
Quote:
Originally Posted by Stang2be
Will it at least give you error beeps if you try and boot without either ram, video, or cpu?

If its not at least giving your errors then the board might be the source of the problems. If possible try his video, ram, and cpu in another board.

Good luck.
I've only tried it without RAM but no beeps. It's also onboard video so I can't remove it. I'll unplug the CD-ROM and HD tonight and try again. There are a couple of other cards there, think a modem and something else that I will remove.




2008 Lincoln MKZ
1995 Mustang GT Convertible
2002 F-150 SuperCrew


1995 Ford Taurus SHO
2003 Yamaha R6

evil jose is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 10-05-2004, 07:06 PM
El Camino
 
Stang2be's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: in front of the keyboard
Posts: 3,432
I'm sure you'll figure out. Just be careful not to let the smoke out

2007 Taurus SEL - daily driver
1974 El Camino SS - 400sb

Quote:
Originally Posted by purrrfectstang
Umm.. what is the ID-10T settings?
Stang2be is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome