Windows XP SP2 final released - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 16 (permalink) Old 08-09-2004, 02:51 PM Thread Starter
El Camino
 
Stang2be's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: in front of the keyboard
Posts: 3,432
Windows XP SP2 final released

Get it here

http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

2007 Taurus SEL - daily driver
1974 El Camino SS - 400sb

Quote:
Originally Posted by purrrfectstang
Umm.. what is the ID-10T settings?
Stang2be is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 16 (permalink) Old 08-09-2004, 03:18 PM
Professional Slacker
 
trey85stang's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Ft. Worth, TX
Posts: 5,831
thats a pretty download too... 250MB im sure glad that I do not need it.
trey85stang is offline  
post #3 of 16 (permalink) Old 08-09-2004, 03:27 PM
Time Served
 
Join Date: Jan 2004
Location: Carrollton
Posts: 590
took me 6 min to D/L

2003 TT DSG COBRA
HPP Tuned!
07 Tahoe
Crazed02Pony is offline  
 
post #4 of 16 (permalink) Old 08-09-2004, 10:26 PM
Married Man on 14Feb2010
 
TexasDevilDog's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Fort Worth, Texas (North Side)
Posts: 14,140
I DLed it. It has a windows security menu thingy. Plus a build in pop-up blocker for the broswer.

I have it on a CD. If someone in Fort Worth area, doesn't have broad band.
TexasDevilDog is offline  
post #5 of 16 (permalink) Old 08-09-2004, 10:50 PM
None
 
Jedi's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Location: Anti-Newbie
Posts: 12,675
I've been running the RC2 version for the last month and I like it very much. The pop-up blocker is pimp, I haven't had a single popup, hijacked page or spawned browser since.
Jedi is offline  
post #6 of 16 (permalink) Old 08-09-2004, 11:53 PM
Time Served
 
Join Date: Jan 2004
Location: Texas
Posts: 802
Hopefully my XP Pro Serial doesn't get black listed with this new Service Pack
Viper is offline  
post #7 of 16 (permalink) Old 08-10-2004, 01:34 AM
Time Served
 
Join Date: Jan 2004
Location: Texas
Posts: 802
I finally finished d\ling it but in the device manager it says i have 4 unknown devices. And i can't seem to pin point what these devices are. Any tips to see what it might be?
Viper is offline  
post #8 of 16 (permalink) Old 08-10-2004, 01:56 AM
Time Served
 
Join Date: Jan 2004
Location: Texas
Posts: 802
I uninstalled it. I will wait for the official released version that is i guess with less bugs. I reverted back to the old Service Pack and there is no hardware not found on the Device Manager. I did enjoy for a while though the new features on the new service pack.
Viper is offline  
post #9 of 16 (permalink) Old 08-10-2004, 07:31 AM
Professional Slacker
 
trey85stang's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Ft. Worth, TX
Posts: 5,831
Quote:
Originally Posted by ViPeR
I uninstalled it. I will wait for the official released version that is i guess with less bugs. I reverted back to the old Service Pack and there is no hardware not found on the Device Manager. I did enjoy for a while though the new features on the new service pack.

im pretty sure that is the official release
trey85stang is offline  
post #10 of 16 (permalink) Old 08-10-2004, 11:02 AM
Banned
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,150
ok

if you use virus scan 7.1 SP2 will break it..
Toolman is offline  
post #11 of 16 (permalink) Old 08-10-2004, 11:27 AM
Time Served
 
Join Date: Jan 2004
Location: Texas
Posts: 802
Quote:
Originally Posted by trey85stang
im pretty sure that is the official release
They mentioned another version coming out soon. That version was for a Business. And the site mentioned another version. But i do admit though business versions are always better. I just didn't like seeing unknown devices everytime i booted up my pc.
Viper is offline  
post #12 of 16 (permalink) Old 08-10-2004, 11:36 AM
Professional Slacker
 
trey85stang's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Ft. Worth, TX
Posts: 5,831
Quote:
Originally Posted by ViPeR
They mentioned another version coming out soon. That version was for a Business. And the site mentioned another version. But i do admit though business versions are always better. I just didn't like seeing unknown devices everytime i booted up my pc.

Ok, I thought this was the final version consumer and business. I dont know what to tell you about the missing devices or where they came from.. so far the feedback is positive that I have heard.
trey85stang is offline  
post #13 of 16 (permalink) Old 08-10-2004, 11:41 AM
Time Served
 
Join Date: Jan 2004
Location: Texas
Posts: 802
Quote:
Originally Posted by trey85stang
Ok, I thought this was the final version consumer and business. I dont know what to tell you about the missing devices or where they came from.. so far the feedback is positive that I have heard.
My comp is fairly new so maybe SP2 didn't recognize some drivers or hardware maybe.

Last edited by ViPeR; 08-10-2004 at 11:47 AM.
Viper is offline  
post #14 of 16 (permalink) Old 08-19-2004, 09:03 AM
Hustlin'
 
ScottJ's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Unknown
Posts: 8,099
SP2 came pre bundled w/ my bootable XP PRO CORP ED. Package.

So far, things look stable; though I've got that image on my home theatre box which is still waiting on a DVD burner/Wireless adapter before it goes into full production, hence hasven't worked w/ SP2 much.

"Jesus has my heart, but Whiskey has my liver" --Jason Boland
ScottJ is offline  
post #15 of 16 (permalink) Old 08-19-2004, 09:14 AM
Lifer
 
Michaelb303's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Right There <--
Posts: 4,050
Loading now.

Men want to have fun, And Women want to walk that fun deep into the woods and shoot it.
Michaelb303 is offline  
post #16 of 16 (permalink) Old 08-19-2004, 10:19 AM
Time Served
 
Join Date: Nov 2003
Location: sherman tx
Posts: 735
Quote:
Originally Posted by ViPeR
I finally finished d\ling it but in the device manager it says i have 4 unknown devices. And i can't seem to pin point what these devices are. Any tips to see what it might be?
what kinda things do you have attached to your computer? web cam, digi cam, usb mouse. i used to have same issue and a couple of the things were drivers for my Mobo and this thing called Intel Active Monitor which watches ur CPU temp and what not.
GodsLs1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome