Help !! Adware Problems - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 06-07-2004, 10:38 AM Thread Starter
Tha Closer
 
stangfanatic's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Longview TX
Posts: 1,494
Help !! Adware Problems

My computer is being hyjaked by Adware. Everytime I get on the net my homepage is being changed, and I get pop-ups from adware remover companies letting me know that I have dangerous parasites on my system. I have a spyware remover program installed on my computer but its telling me that there were no parasites found when I run the scan, and yes I have run updates, but with no luck. I have searched and read thread after thread on this and have already done every step that has been recommended but I still continue to have the same problems. There has to be a way to remove this from my computer. Whats the best way to get rid of this stuff w/out buying another adware removal tool ! Any help will be appreciated. TIA

Dusty

Last edited by stangfanatic; 06-07-2004 at 10:44 AM.
stangfanatic is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 06-07-2004, 11:21 AM
Lifer
 
Join Date: Dec 2001
Location: North Garland
Posts: 6,070
Try this link. I had that same problem and I found a program called CW Shredder and it fixed all my problems. I hope this works for you. http://www.softpedia.com/public/scri...ero/10-17-150/
92lxstang is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 06-07-2004, 01:36 PM Thread Starter
Tha Closer
 
stangfanatic's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Longview TX
Posts: 1,494
Thumbs up

Quote:
Originally posted by 92lxstang
Try this link. I had that same problem and I found a program called CW Shredder and it fixed all my problems. I hope this works for you. http://www.softpedia.com/public/scri...ero/10-17-150/
Man thank you so much for that, it worked like a charm !! I down loaded it about 30 min ago and have been running perfect every since. Thats the first thing I've run across that worked properly. Thanks again !

90 LX Hatch
05 Black GT
stangfanatic is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 06-07-2004, 05:56 PM
Lifer
 
Join Date: Dec 2001
Location: North Garland
Posts: 6,070
Glad it worked for you! It worked great on mine when it did that crap.
92lxstang is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome