Monitor problems, Input appreciated - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 04-25-2004, 03:54 PM Thread Starter
Lifer
 
ThreeFingerPete's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 14,894
Monitor problems, Input appreciated

stupid NEC flat screen keeps shaking. looks almost like running a 40hz refresh rate.

i have replaced with a cheapo HP 17" and it works fine, this monitor is about 4 months old at most.

any ideas?

ThreeFingerPete is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 04-25-2004, 04:51 PM
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 5,831
you got any high frequeency wireless stuff around it?
trey85stang is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 04-25-2004, 04:55 PM
Moved to dfw mustangs.net
 
lowthreeohz's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Hurst-Useless-Bedford area
Posts: 20,572
Make sure you don't have any speakers near it.
lowthreeohz is offline  
 
post #4 of 7 (permalink) Old 04-25-2004, 09:07 PM Thread Starter
Lifer
 
ThreeFingerPete's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 14,894
i have two speakers within about 6 inches of it, but i have moved them and it makes no difference, they are 2 inch drivers. i have an 8 inch sub 4 feet away, same thing.


no high frequency wireless that i KNOW of.

it doesnt matter, because the fucking thing keeps "forgetting" win32/ntkernel.blahblah.blah files, so if i reload XP it works until i turn it off. then does the same.



ThreeFingerPete is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 04-26-2004, 11:38 AM
Bite Me!!!
 
I Stang U's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Location: A new Beast in Town!!
Posts: 2,457
don't turn it off
I Stang U is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 04-26-2004, 11:41 AM Thread Starter
Lifer
 
ThreeFingerPete's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 14,894
that would be my answer, except for the first time since i've had it, it freezes.




thank goodness for second computers, or i would be sad.

ThreeFingerPete is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 04-27-2004, 01:23 AM
NOT the Oldest Fart HERE
 
jyro's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Midlothian, Tx
Posts: 4,427
update your video card driver

it may help, also, did the flatscreen have a driver disk with it. check for a update there also.
jyro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome