Problem with cursor - due to wireless/optical mouse? - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 02-11-2004, 01:24 PM Thread Starter
MFFL!
 
mustang_marc's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Carrollton
Posts: 15,423
Problem with cursor - due to wireless/optical mouse?

I've got a Logitech wireless optical mouse and for whatever reason, the cursor will all of a sudden jump to the top left hand corner of the screen. It's not too totally annoying...UNTIL I'm in the middle of a game and lose a life or whatever because the cursor just jumps off to the corner. There's really no way to predict when it will happen. It just does. Anyone ever have this happen? I use the mouse on the surface that my keyboard rests on. Think using a mousepad might make any difference?
mustang_marc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 02-11-2004, 01:29 PM
Timmay
 
Tiny Tim's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 4,898
does it happen all of the time or is it just recent? you might want to move the receiver closer to the mouse. That is when I would notice that the cursor would jump. Either that or replace the batteries.
Tiny Tim is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 02-11-2004, 01:36 PM Thread Starter
MFFL!
 
mustang_marc's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Carrollton
Posts: 15,423
Batteries are fresh duracells. It's been happening for about a year now...for as long as I've owned the mouse. The mouse sits about a foot and a half from the receiver, so I don't think that's the problem. And the mouse works pretty accurate during the times that I've used it 4 or 5 feet away.
mustang_marc is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 02-11-2004, 02:08 PM
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 5,831
i had an optical mouse that did that crap... it was intelli mouse... if barly lifted the mouse off whatever it was touching it would defualt to the upper right hand corner.. i trashed it for a cheap compusa generic ps2 optical mouse.. and never had the problem again.
trey85stang is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 02-11-2004, 03:42 PM
Rolling with the homies
 
evil jose's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Oak Cliff... that's my hood...
Posts: 43,271
Have you tried to install new drivers or remove and reinstall the old ones? Just a thought.




2008 Lincoln MKZ
1995 Mustang GT Convertible
2002 F-150 SuperCrew


1995 Ford Taurus SHO
2003 Yamaha R6

evil jose is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 02-11-2004, 05:23 PM
98 SVT Cobra
 
MoonDog's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Central IL
Posts: 5,109
You may also want to try to reset both the mouse and the receiver. There should be a little button on each labled "Connect".

Disclaimer:
No other posters were flamed, ridiculed, persecuted, belittled, berated, judged or otherwise in the making of the above-posted reply. It is with respect all are asked to observe this and to provide the same courtesy bestowed upon those who have posted and those who will post. Yada, Yada, doublespeak and so forth!
MoonDog is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome