Ok.. I need some help... - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 02-02-2004, 11:10 PM Thread Starter
Very Thankful!
 
CobraChic's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: My Town!
Posts: 8,943
Ok.. I need some help...

Fred can't get his computer to connect to the internet or aol. I took a few screen prints to see if anyone could help.
We have comcast cable internet.

Our computers are both connected and its wont let me access his shared folders.
I get network path was not found.

He gets this error message when he opens Internet Explorer.

Title: Natural Language Navigation

Runtime error 91
Object Variable or with block variable not set.

We have rebooted several times.
CobraChic is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 02-03-2004, 09:24 PM Thread Starter
Very Thankful!
 
CobraChic's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: My Town!
Posts: 8,943
CobraChic is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 02-03-2004, 09:29 PM
Time Served
 
Join Date: Feb 2002
Location: Dallas, TX
Posts: 285
sounds like your windows kernel might have been corrupted. It will probably save you time to just rebuild the whole thing from scratch. Don't forget to move your data.
utdbear is offline  
 
post #4 of 7 (permalink) Old 02-03-2004, 09:29 PM
Time Served
 
Join Date: Nov 2002
Location: Ft. Riley, KS
Posts: 806
close everything on comp

unplug cable modem for at least 30 sec

plug back in

wait for all lights

3rd one is data transfer

Cat cable in back of comp, make sure it's lit up

run a winipcfg

realease info

renew info

Hope this helps

Chad
NTOSVO is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 02-03-2004, 10:47 PM
Timmay
 
Tiny Tim's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 4,898
two quick things to check..

make that sure that this is checked

tools->internet options->advanced tab->Disable Script Debugging
and
tools->internet options->advanced tab->Display a notification about every script error

is unchecked.

if not you might have some corrupt dll's.

check your network settings for the connection issue. Did it work before and all of a sudden stop working or did you change something?

Last edited by Tiny Tim; 02-03-2004 at 10:53 PM.
Tiny Tim is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 02-03-2004, 11:12 PM
Ide fuck her in the ass..
 
Da Prez's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: CrooKed I muthafucker!
Posts: 42,924
thanks for the helps guys, but it fucking died on me today, i was trying this and that and the whole thing just took a shit on me... guess i need a new computer...

anyone got a cheap one that will work till i can build a good one?




WTB: At&T phone... pm me what ya got...

Best Car Insurance | Auto Protection Today | FREE Trade-In Quote
Da Prez is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 02-03-2004, 11:14 PM
Man, fuck yo kids!
 
molotov cocktail's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: El Pinche Irving
Posts: 2,921
Quote:
Originally posted by Da Prez
thanks for the helps guys, but it fucking died on me today, i was trying this and that and the whole thing just took a shit on me... guess i need a new computer...

anyone got a cheap one that will work till i can build a good one?

are you sure its your comp??? because Ive been having problems with my connection for about two days.... but it has been working ok tonight.....


i justr read your post correctly... is sux that it fucked up on you!

Last edited by molotov cocktail; 02-03-2004 at 11:18 PM.
molotov cocktail is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome