Windows Media Player 9 - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 01-11-2004, 07:16 PM Thread Starter
fuckcanada
 
Roliath's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: fuckcanada
Posts: 5,325
Windows Media Player 9

I have WMP 9 and have all the updates and am running it on Win XP

well my problem is alot of my videos will only play video only for like 5 seconds then will only play all sound for the rest of the video.. The screen turns black after 5 secs of play basically..

Has anyone had this problem and do you have any suggestions?

Roliath is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 01-11-2004, 11:50 PM
98 SVT Cobra
 
MoonDog's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Central IL
Posts: 5,109
You may be missing a codec. There is a program called AVIcodec that will tell you if you are missing the codec and can load page from which you can download the file. It will also give you a list of all codecs currently installed.

http://avicodec.duby.info/
MoonDog is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 01-12-2004, 08:50 AM
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 5,831
also... check to make sure you have hardware accell enabled....

rightclick on your desktop.. properties, Settings Tab, click on advanced, then go to the troublsehoot tab.. and make sure it is set to this...
trey85stang is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome