Hosting? - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 11-12-2003, 09:55 PM Thread Starter
Lifer
 
ozzeran's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Arlington, Tx
Posts: 6,165
Hosting?

Who is hosting this website? I love this website and am very, very glad you have this going for us but the lag and busy errors lately is getting worse. Just curious who you're hosting company is. Please don't flame as i'm not knocking this website but the webhosting company themselves.

ozzeran is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 11-12-2003, 10:08 PM
Warden
 
Join Date: Mar 2000
Location: McKinney, TX
Posts: 3,174
I run my own dedicated servers with a colocation facility. So the site problems are not anyone elses problem but mine. The servers are plenty fast to handle the load, I just havent had time to track down the problems until tonight. The changes I made seem to have helped but I wont know for sure til tomorrow when the traffic gets high again.

-Chris
chris is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 11-13-2003, 12:40 AM Thread Starter
Lifer
 
ozzeran's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Arlington, Tx
Posts: 6,165
Quote:
Originally posted by chris
I run my own dedicated servers with a colocation facility. So the site problems are not anyone elses problem but mine. The servers are plenty fast to handle the load, I just havent had time to track down the problems until tonight. The changes I made seem to have helped but I wont know for sure til tomorrow when the traffic gets high again.

-Chris
Are you sure it's not the colo's pipe connection that is giving the problems? I'm sure the db code is fine but the connection speeds out of the colo are slower than molasses.

ozzeran is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 11-14-2003, 10:18 AM
El Camino
 
Stang2be's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: in front of the keyboard
Posts: 3,432
Any else up for running some stress tests on the server?

2007 Taurus SEL - daily driver
1974 El Camino SS - 400sb

Quote:
Originally Posted by purrrfectstang
Umm.. what is the ID-10T settings?
Stang2be is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome