can anyone help? - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 08-21-2003, 02:02 PM
ls1-etr
Guest
 
Posts: n/a
can anyone help?

when ever i try to scroll down wether i do it with the mouse, or the down button it goes slow as hell, kinda like its going fame by frame.....like if im in a forum and i try to sroll down it dosent go fast like it did before it goes post by post and the words will overlap ech other....an anyone help?
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 08-21-2003, 02:40 PM
¯\(º_o)/¯
 
AbecX's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Las Colinas
Posts: 25,373
Goto your display properties and set hardware acceleration to full.
AbecX is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 08-21-2003, 04:05 PM
ls1-etr
Guest
 
Posts: n/a
is that in "my computer"? if it is i didnt see it, im not very good at this kinda thing could you pm me with more in depth instructions.....thanks, tim
 
post #4 of 6 (permalink) Old 08-22-2003, 01:29 AM
Yes I'm...
 
O2BQIK's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: N Ft Worth
Posts: 3,630
Quote:
Originally posted by ls1-etr
is that in "my computer"? if it is i didnt see it, im not very good at this kinda thing could you pm me with more in depth instructions.....thanks, tim
Go to the Control Panel and open Display. Depending on your version of Windows it looks different, but in XP for example you would go to the Settings tab, click Advanced button, go to "Troubleshoot" tab, and make sure the slider is all the way up.

Other things to do are reboot if you haven't recently, and check available space on your hard drive to make sure there are at least 100 megs.

'98 Camaro SS: Incon twin turbo. Sold
'99 Camaro SS: Heads/cam/bolt-ons. Sold.
'91 Camaro RS: Stock.

2010 Camaro SS: Hell yes.
O2BQIK is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 08-23-2003, 10:55 AM
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 1,394
are you running windows xp? i get this problem on my laptop right after i install windows xp. install SP1 and all the updates and youre problem will be fixed.
xtremcoder is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 08-23-2003, 05:00 PM
11-05-09
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Oh- sai- rus.
Posts: 21,428
Quote:
Originally posted by xtremcoder
are you running windows xp? i get this problem on my laptop right after i install windows xp. install SP1 and all the updates and youre problem will be fixed.

Sp1 caused my machine alot of problems..... Hell, now that I barley got my machine back, I didn't install it with the updates, because I got a notice window when I tried to install it the second time, saying that sp1 was NOT compatible with HP pc's...
Osiris is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome