Sony Wega help - DFWstangs Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 07-25-2009, 03:33 PM Thread Starter
Meeeeooowww
 
ALLAN's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: the MCO airport
Posts: 20,309
Sony Wega help

My friend has a 50" Sony Wega. Long story short my son grabbed the remote, hit a button and now there is no picture.
Only thing on the screen is, No Signal and CO".
I know it's a long shot, but anyone here might be able to help? lol
Thanks

Allan

ALLAN is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-25-2009, 05:20 PM
Lifer
 
Grant's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 9,204
What input is it on?
Grant is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the DFWstangs Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome